dilluns, 14 de maig del 2012

l'anunci més efectiu de la història seria un bellezón assegut en una cadira , completament nua, tapant les seves parts pudendes i mirant a la càmera amb lascívia . I una rètol sobreimpressionat : " Begui Coca Cola" .Hi ha en essència dos tipus de drogues que la civilització occidental tolera. El cafè de dillluns a divendres, que et dóna l'energia suficient per ser un membre productiu de la societat. I alcohol de divendres a dilluns, per mantenir-te prou estúpid perquè no t'adonis de la presó en què vius

Autor: Bill Hicks (Valdosta, Geòrgia, Estats Units, 16 de desembre de 1961 - Little Rock, Arkansas, Estats Units, 26 de febrer de 1994), humorista estatunidenc.

Citació més llarga: Per entendre una societat, mira amb atenció les drogues que utilitza. Traient el verí farmacèutic, hi ha en essència dos tipus de drogues que la civilització occidental tolera. El cafè de dillluns a divendres, que et dóna l'energia suficient per ser un membre productiu de la societat. I alcohol de divendres a dilluns, per mantenir-te prou estúpid perquè no t'adonis de la presó en què vius.

Font: Vista al bloc Derrotismo ilustrado.