dimecres, 19 d’agost del 2009

Nosaltres, els qui coneixem, som desconeguts per a nosaltres, nosaltres mateixos ens som desconeguts: això té un bon fonament. [...]

Autor: Friedrich Wilhelm Nietzsche (Röcken-Lützen, Alemanya 1844 - Weimar, Alemanya, 1900), filòsof alemany.

Citació completa: Nosaltres, els qui coneixem, som desconeguts per a nosaltres, nosaltres mateixos ens som desconeguts: això té un bon fonament. No ens hem cercat mai, ... com havia de passar que un dia ens trobéssim?

Equivalents: Nosotros los que conocemos somos desconocidos para nosotros, nosotros mismos somos desconocidos para nosotros mismos: esto tiene un buen fundamento. No nos hemos buscado nunca, ... ¿cómo iba a suceder que un día nos encontrásemos?

Font: Vista al pròleg de La genealogia de la Moral.

Agraïment: Volem donar les gràcies a l'Elvira FR, que ens l'ha fet arribar a través del formulari del Diccitionari. Gràcies!

4 comentaris:

Elfreelang ha dit...

De res. Feia tant temps que us vaig enviar que pensava que s'havia extraviat la cita....deveu de tenir una llarguíssima cua de cites trameses via formulari!!! Això vol dir que no hi pas crisi de cites...oi

Elfreelang ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Portàvem una mica de retard, sí.

Amb aicxò de les noves tecnologies, aquests dropos que tinc per companys no s'aclareixen gaire i em deixen tots aquests enginys moderns (formularis et alii) per a mi solet.

Acabat aquest mes d'agost estarem gairebé al dia i esperem que segueixis confiant-nos les teves citacions que ja veus que finalment apareixen i agraïm.

Gràcies, Elvira!

marc ha dit...

La veritat és que t'ho has currat molt, però per això ets l'amo. I l'amo ha de ser el primer d'arribar i l'últim de marxar.