dissabte, 15 de març del 2008

Especial eleccions espanyoles

Autors: diversos blocaires.

Font: Vistes al bloc Les intencions mecàniques, de Joan Arnera, que molt encertadament qualifica el Diccitionari d'excel·lent i divertidíssim.

Citacions:

“El català emprenyat existeix però es veu superat de llarg pel català poruc.” (Marc Arza)

“Ara que les eleccions espanyoles ja han passat, toca continuar la nostra sorda, constant i imprescindible lluita per la nostra llibertat.” (Manel Bargalló)

“Fins quant no ens adonarem que només fent un front comú contra els catalans unionistes els sobiranistes tindrem alguna oportunitat de recuperar-nos? Això no vol dir que ERC i CiU hagin de formar govern.” (Daniel Solano)

“El 9-M no és una derrota; és un senyal diví de la urgència d’una catarsi.” (El Campaneret)

Per més que m'ho miri del dret i del revés no trobo que l'argument adduït pel secretari general d'Esquerra s'apropi, ni de lluny, al veritable motiu de la seva espantada.” (El Llamp, sobre la dimissió de Puigcercòs.)

“Així tenim una conclusió que espanta una mica... pocs som els emprenyats i pocs els sobiranistes.” (El Mont)

“Carod: si vols et resumeixo en dues paraules les conclusions de la teva reflexió (de la que no faràs): l'heu cagat!” (Elies)

“Per això és tan important Carretero i la gent de Reagrupament, perquè són els únics que plantegen fer coses diferents, estratègies diferents.” (Elies)

“Perquè si un defecte ha tingut el partit republicà ha estat no obrir-se suficientment a l’aire nou.” (Ges Avall)

“Com que aquests catalans que han votat PSC com un sol home, per molt que els ignorem, no s'esvairan pas per art de màgia, caldrà comptar amb ells, també, si volem ser un país normal algun dia.” (Carles Bellsolà)

“Ara, la idea era que ERC havia de créixer a costa del PSC i no està gens clar que la teoria s’acompleixi. Jo diria que si alguna cosa passa és just el contrari.” (Dessmond)

“Però és que si no comença una reacció des d’ara mateix, la tragèdia que pot viure aquest partit es convertirà en catàstrofe nacional.” (Dessmond)

“L'únic espai de llibertat seran els nostres bocs. Blocaires, se'ns ha girat feina.” (Joliu)

“Qui no ha dit ni ase ni bèstia, encara, és en Carretero. Sens dubte el gran desitjat. Ha callat com un mort des de fa moltes setmanes. I ara ningú no li pot encolomar el desastre del 9-M. La saviesa del gat vell.” (Josep Sort)

“És evident que us equivoqueu d'enemic. La retòrica anti-PP farà perdre als populars, a tot estirar, un parell de diputats. En canvi aquest discurs dóna un grapat de vots al PSOE, els millors resultats possibles. No entenc aquesta obsessió amb el PP, si sabem que mai de la vida aniran més enllà d'un 15% dels sufragis.” (la Trappola)

“Hi ha mig milió d’aquests catalans que esperen una alternativa que no passa per l’estratègia actual dels dos partits catalans.” (Marc del Reflexions)

“I on va a parar el vot d'Esquerra? Bé, una part al PSC segurament, però la resta dels (atenció!) 348.975 vots perduts han anat en massa a l'abstenció (que ha crescut en 424.062, sense menystenir el vot en blanc i nul, que també creixen.” (Temps d’incertesa)

“Per molt suport que hagin patit, els prop de 300.000 vots avalen aquesta aposta.” (Xavier Mir, amb qui algú hauria de parlar molt seriosament, pobre)

“Duran Lleida és un inconvenient.” (Enric Canela)

3 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Companys, si penseu que això no toca, ho esborrem i ja està.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

A RAC 1 feien un repàs de les millors frases de campanya i n'hi havien d'absolutament hilarants. No sé si es poden recuperqar en alguna banda.

No sé si ben bé és el que cerquem al Diccitionari, però ho trobo interessant i no em desagrada la manera que has trobat d'encabir-les totes en un sol article.

A mi m'està bé. Podem encetar els "Especials del Diccitionari", o quelcom semblant.

D'altra banda, cal afegir un apartat amb les ressenyes que fan del Diccitionari des de diferents llocs. Per exemple l'article del puigmalet o el teu reproduint-lo o un que vaig fer jo fa temps al Raons que rimen, o la cita aquesta del Joan Arnera. M'hi poso aquesta tarda.

Ara vaig a veure una dona fantàstica que m'espera cada tarda de dissabte... :-)

Puigmalet ha dit...

He tornat. Però aviat tornaré a marxar...
Em sembla perfecte això dels especials. I les ressenyes (una mica elevat el nom, però què hi farem) també.