dilluns, 17 de març del 2008

Socialisme o mort / Valgui la redundància

Autors: Anònims.

Font: Vista al bloc CRE blog.

Nota:
¿És una llegenda urbana? Hi ha qui diu que algú va escriure en una paret de l'Havana Socialisme o mort i que al cap d'un temps algú hi va afegir: Valgui la redundància.
Altres fonts afirmen que és un acudit que va sorgir entre els peluts estudiants de la universitat de l’Havana arran del lema revolucionari Socialisme o mort.
I més fonts que hi deu haver.
Una altra versió, molt més estandarditzada: “
Cuenta una guía turística de Cuba que algunos taxistas habaneros ilustran al visitante sobre la vida política de la isla haciendo uso de uno de los lemas del régimen: ‘Socialismo o Muerte’. Los que gozan, pese a las malas condiciones, del mejor sentido del humor caribeño le añaden una coletilla: ‘valga la redundancia’”.

5 comentaris:

Puigmalet ha dit...

L'estupend enllaça blocs equatorians i el Víctor em pregunta A MI què llegeixo... Qui està pitjor dels tres?

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Que jo tinc enllaçats blogs equatorians? Si d'equatoriana només conec la Carolina, del Libro Gordo de Petete i ni sé del segur si és equatoriana, ni si té blog obert.

I parlant del Libro Gordo de Petete... ja trigues a dedicar un apunt a aquesta font de saviesa ancestral.

Puigmalet ha dit...

El Marc, en aquesta citació, ha mostrat la seva connexió chavista.

El Libro del Gordo del Petete, que a mi m'entusiasmava perquè no el tenia i el mirava a casa dels amics, era una enciclopèdia, i de les millors (només comparable al Manual de los Jóvenes Castores que jo sí tenia. Això escapa de l'abast lexicogràfic, em temo.

reflexions en català ha dit...

Vosaltres veieu la foto? Jo no.

Puigmalet ha dit...

Avui ha desaparecit