dimarts, 13 de gener del 2009

D’aquí a uns quants anys tindrem iaies de tetes enormes i vells amb un penis dur; però cap d’ells no es recordarà per a què serveixen

Autor: Drauzio Varella (São Paulo, 1943), metge i escriptor brasiler, premi Nobel de medicina el 2002.

Citació completa: En el món actual s’inverteix 5 vegades més en medicaments per a la virilitat masculina i silicona per a les dones que en la cura de l’Alzheimer. D’aquí a uns quants anys tindrem iaies de tetes enormes i vells amb un penis dur; però cap d’ells no es recordarà per a què serveixen.

Font: Vista al bloc del Perejaume.

6 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Aquesta ja l'havia posat jo fa temps, però agafant un altre fragment de títol. Plagiador!

http://diccitionari.blogspot.com/2008/03/actualment-sest-invertint-cinc-cops-ms.html

Anònim ha dit...

Me n'he adonat després de publicar-la. De tota amnera, senyor Puigentremaliadet, la citació bona és la meva, mentre que tu vas triar la part que tenia menys suc.

Que n'aprengui!!!

Josep M ha dit...

Brutal!!!! M'ha encantat aquesta cita; i el fet de posar-la completa l'arrodoneix fantàsticament. No la coneixia. Salut als autors del bloc i al Víctor particularment.

Puigmalet ha dit...

Que malament que comencem, estupend...

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Coi, PUigmalet, ja has jubilat aquell jersei vermell de la foto d'abans? Això de lluny semblava un eriçó...

No us baralleu tant i si són citacions relacionades, documenteu-ho , i que consti. Algun dia en podrem fer un estudi: inicialment només hi havia una citació que es van anar plagiant els uns als altres perquè en un futur hi pogués haver un Diccitionari que les acollís.

Pep!, gràcies per venir per aquí. NO fotis la música del Sonic tan forta quan graves, que em despertes la nena!! :-)

Josep M ha dit...

Iep Victor. Comentaris tècnics al gran Mairal. Jo prou feina tinc en coordinar les poques neurones i articular un discurs decent. Per cert, has llegit seguides les etiquetes d'aquest post? Fantàstic!!!.
Salut.