dijous, 3 d’abril del 2008

[Que no et parlin en català] t’impedeix portar una vida normal, perquè quan vas a comprar el pa, comprant-lo ja t’estan recordant que no ets d’aquí

Autora: Aleksandra Lun, una nova catalana que té com a primera llengua el polonès.

Font: Vídeo de la “Campanya acollida lingüística” (Plataforma per la Llengua) realitzat per TV Comtal. Barcelona, tardor del 2005. Vista a la Guia pràctica d'acollida lingüística de la Plataforma per la Llengua.

6 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Com sou, no? Faig canvis a la barra dreta del blog i no me'n dieu ni ase ni bèstia.

Em sembla que us he espremut massa i ja no esteu pels detalls... aiiiii!!!!

I tampoc em preguntareu d'on ho he tret? eh? eh? eh? eh? :)

Puigmalet ha dit...

Que sexy és el Puigmalet!

No queda una mica estrany això que ressalti el principi del comentari? Quan diem bretolades (99% dels cops) en quedarà pública constància.

Per cert, per a quan el logo a la capçalera, eh eh eh?

Anònim ha dit...

Víctor, que m'estresses!

Això dels comentaris està molt bé. La subscripció als comentaris em fa una mica de vergonya, amb les ximpleries que dic...

Es pot canviar 'subscriure's' per 'subscriu-te'?

Au, ja tens ase i bèstia.


hehe

Puigmalet ha dit...

Què coi és això de la subscripció? Regalen alguna cosa? Nosaltres hem de fer-ho? Tindrem logo a la capçalera? Un home busca respostes...

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Com sou, eh? Exigents i perepunyetes.

Ja veig que heu trobat la manera de canviar el títol a les subscripcions. Bravo!

En això de les subscripcions només et regalen temps: si t'apuntes (et subscrius) als continguts que visites habitualment, no cal que els vagis a veure cada dia, per si han afegit canvis, sinó que a través dels RSS (jo uso el Google Reader) t'avisa cada vegada que hi ha un canvi.

Sobre el logo a la capçalera... Marc, necessitem un logo més gran, de la mida que ocupa actualment el títol. Si l'intento ampliar a partir del logo que hi ha al blog, queda difuminat i sense definició. Cal una imatge més gran i amb més definició.

A més, si ho posem al títol, perdem el subtítol. A no ser que el Carnús de cal Gavatxó ens faci el logo amb el subtítol a sota, dins la mateixa imatge. Quina xulada!!

reflexions en català ha dit...

Ara mateix trucaré al gavatxó, que em matarà.