diumenge, 26 de juliol de 2009

El secret d'estar 55 anys casat amb la meva dona són dues coses: les paraules "sí, estimada" i tenir dues cambres de bany

Autor: Larry Hagman, àlies JR (Forth Worth, Texas, 21 de setembre de 1931), actor estatunidenc.

Equivalent: El secreto de llevar 55 años casado con mi mujer son dos cosas: las palabras "sí, cariño" y tener dos cuartos de baño [ES].

Font: Vista per la Josefina a l'Hola d'aquesta setmana. Es veu que el JR fa una promoció de Port Aventura i que encara viu del qüento. Encara el sento: Suellen, no beguis més."

4 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Aquí uns dediquem a treure a la llum literats renaixentistes com en Nin i Tudó i d'altres es dediquen a promocionar parcs temàtics lluny de Segre. I el Demiürg, blocaire moderat, que no posa ordre.

vpamies ha dit...

És que encara sóc sota els efectes del Dragon Khan de l'última vegada que hi vaig anar. :-)

Anònim ha dit...

Jo volia dir-vos que US ESTIMO i US ENYORO!, aquest mes he anat de corcoll, el meu company feia vacances. Jo les començo el tres d'agost. Era perquè sabessiu que tinc monoooo i que no m'oblido d'aquesta pàgina tan xulaaa!!!

Pami, jo només he pujat un cop al Dragon Khan i ho vaig fer per guanyar una aposta amb el meu marit.
Va dir que si em pujava a la Estampida, Huracan Condor i Dragon seguits, em comprava una bossa molt xula i cara que volia. Es pensava que jo perdria, jejee.
Després em va dir: "del que ets capaç per una bossa!"
Shhhh, no ho dieu, ehh, pleasee!

muaCCSSS

vpamies ha dit...

És que a mi m'agraden les emocions fortes.

Ja he provat la nova muntanya russa del Tibidabo, també. Cinc cops el primer dia :-)