dimarts, 11 de novembre del 2008

Val més no parlar. Les paraules surten apagades del pensament i la veu les fa fortes i dures. I tornen al pensament per a clavar-s'hi

Autora: Mercè Rodoreda (Barcelona, 1908-Girona, 1983), escriptora catalana.

Font: "El parc de les magnòlies". A: Semblava de seda i altres contes. Vista al Diccionari de citacions catalanes. Edicions 62, 2002.

8 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Veig que la crítica et va arribar a l'ànima, Marc.

Jo no ho hagués fet, que per això ja li vam contestar per correu, però com que som més democràtics que a l'Ikea, és la teva decisió i la respecto.

Però és una nota molt correcta.

Mira, més que respectar-la, la comparteixo i tot. Apa!

David Gálvez Casellas ha dit...

Respecto. Comparteixo. Recolzo. Estic totalment d'acord amb el que dius, Marc.

Anònim ha dit...

El que passa, ara que hi penso, és que ja li vam contestar. No ho sé, la trec?

Va, voteu. Ho dic seriosament.

Puigmalet ha dit...

Seriosament, jo també respecto, comparteixo, recolzo i estic totalment d'acord amb el que dius, Marc. I també voldria que l'Adriana ens n'enviés de bones, siguin d'homes o de dones.

Jo sóc un "curador" del bloc? Quina il·lu. Potser algun dia en seré també "cobrador" com el Gran Demiürg publicista i l'estupend...

David Gálvez Casellas ha dit...

Home, si com tu dius ja vam contestar... No en fem un gra massa, que qui tan es justifica...

Anònim ha dit...

Doncs apa, la trec.

Gazo, he sentit rumors insistents segons els quals el gran demiürg i el davit han aprofitat l'obertura econòmica d'Andorra i han deslocalitzat el Dicci, que ara és un bloc andorrà; per no haver de pagar impostos, és clar.

Potser ara podries reclamar qualques doblers.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Volem canviar l'adreça URL a diccitionari.ad . Tot està en camí. :-)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Per si mai se t'acudeix esborrar aquella nota tan sucosa, la reprodueixo en comentari, que no es perdi.

Diu el Marc:
«Nota personal i transferible: Dedicada a l'Adriana, que diu que "no sé si pensar que la misogínia és una regla no escrita dels criteris de selecció dels curadors" d'aquest bloc. Lògicament, no comparteixo aquesta suposició, que trobo absolutament gratuïta. Adriana, he comptat els autors de citacions del Diccionari de citacions catalanes, que faig servir sovint, com ara: de 138 autors, 13 són dones. També són misògins a ca l'Edicions 62? He triat la Rodoreda perquè m'agrada molt; si t'hi fixes, el dia 10 d'ctubre vaig publicar quatre citacions seves amb motiu del centenari del seu naixement, cosa que no he fet amb gaires autors més. I ja per acabar, jo em guio pel que m'agrada a l'hora de triar citacions, tant me fot si és home o dona, i has de tenir en compte que nosaltres no som professionals i si busquem citacions el més normal és trobar-ne majoritàriament d'homes; no podem canviar la història, Adriana. Salut i envia'ns citacions bones de dones, va.»