dimecres, 18 de juny del 2008

Ens anem escolant cada dia. Els anys com una diarrea que no pots tallar i que et talla

Autor: Manuel de Pedrolo i Molina (L'Aranyó, Segarra, 1918 - Barcelona, 1990), escriptor català.

Citació completa: Ens anem escolant cada dia. Els anys com una diarrea que no pots tallar i que et talla. Hi ha una darrera frase, quan t'aguantes el ventre perquè la vida fugi més a poc a poc... i se'n va més de pressa!

Font: Darrers diaris inèdits, "Bloc 1988", abril, dia 27. Vista al Diccionari de citacions catalanes. Edicions 62, Barcelona, 2002.

4 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Estupendament escatològic.

Falten dos dies...

Anònim ha dit...

1. Suposo que teniu els ronyons sans.

2. Fa massa calor i el meu sogre no ha portat rovellons. (El meu sogre és un gelós; dissabte va dir "Vaaa. Demà no cal que aneu al bosc perquè no hi haurà re." L'endemà va marxar d'hora per ser el primer, no fos cas que un nouvingut com jo portés rovellons abans que ell.)

3. Mireu per on pujareu, pel túnel o per Calaf-Ponts.

4. La Josefina m'acaba de dir que hem d'anar a la captura del cep. A més, ens han dit on hem d'anar, una ruta que farem dissabte ben dematí si us recupereu de la ressaca (Això ho ha dit ella). A més, es una ruta maca de veritat.

5. Ja no sé què dir. Adiós.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Els ronyons bé, però la motxilla, amb les xips, la ratafia, el plànol Alpina, la càmera de fer fotos, el trípode, el Diccionari de citacions, el "Qué me dices" que regalen el dissabte amb "La Razón", el kit d'exploradors, el frontal i el llum de querosè, te'l farem portar a tu.

El Puigmalet i jo anirem per l'ombra, que tenim la pell molt fina, amb les Rayban i carregant a mitges el cistell dels rovellons o els ceps.

Puigmalet ha dit...

Ton sogre s'enfot de tu, que és el que ha de fer tot sogre. Quines ganes de caçar lactarius...

Pujarem per on ens indiqui l'estupenda senyoreta del gepeessa, que parla el català millor que el Montilla.

Marc, tu entens per què el Víctor m'ha demanat que porti un pijama de cuir?

apasiau