diumenge, 28 de setembre del 2008

El bosc és l'ecosistema terrestre d'estructura més complexa. La peça cabdal n'és l'arbre, i cal un poeta per descriure apropiadament la complexitat...

Autor: Ramon Margalef (Barcelona, 1919 - Barcelona 2004), biòleg i ecòleg català.

Citació completa: El bosc és l'ecosistema terrestre d'estructura més complexa. La peça cabdal n'és l'arbre, i cal un poeta per descriure apropiadament la complexitat de l'arbre.

Font: Vista a l'Epíleg (de Martí Boada) del llibre L'home que plantava arbres, de Jean Giono. Viena edicions, segona edició, abril 2008.

Agraïments: Agraïm la Teresa, de Paraules i mots que ens l'hagi fet arribar.

4 comentaris:

Diccitionari ha dit...

I amb aquesta ja tenim al dia la base de dades del formulari.

Són ja 32 citacions enviades pels lectors. Gràcies a tots!!

Anònim ha dit...

Déu n'hi do!

I d'aquestes 32, jo n'he editat un parell o tres... Això a final de mes es nota. A partir d'ara m'hi posaré, que vénen molts gastus i s'ha de fer bossa.

David Gálvez Casellas ha dit...

Víctor,

Em sap greu això d'haver-te deixat tan sol amb la feina de passar totes les contribucions dels lectors... Sóc de mena mandrosa!

Bona feina!

D.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ostres, David, te'n recordes quan ens trepitjàvem la feina? Els dos editant el formulari alhora!

I ara que te les deixo, ara no les prens! Ai!

No us preocupeu, que aquest divendres em veuré amb el Puigmalet i li explicaré com entrar a la base de dades del formulari, que ja li toca. :-)

A més, els col·laboradors que ens envien citacions ho fan tan rebé que tenim ben poca feina: bones i molt ben documentades. Així fa goig!