dilluns, 18 de maig del 2009

Leopoldo Marechal El cabell de coure, el front d'oricalc, els ulls turquesa, els llavis de granat, la dentadura d'àgata, les mans de llautó, els pits de vori [...]

Autor: Leopoldo Marechal (11 de juny de 1900 - 26 de juny de 1970), fou un poeta, dramaturg, novel·lista i assagista argentí.

Citació completa: El cabell de coure, el front d'oricalc, els ulls turquesa, els llavis de granat, la dentadura d'àgata, les mans de llautó, els pits de vori, el tors d'alabastre, el ventre de mercuri, les cames d'ònix, tot anunciava que la mare Natura s'havia complagut de reunir ses més cares joies dins d'aquell estoig obert anomenat Haydée Amundsen. De tal manera que, en veure-la sobrecarregada de tresors, l'espectador més indiferent hauria sentit la temptació d'enfonsar ses mans fins el colze en aquella vistosa joieria, si un no sé què de pur, jovial i innocent que la resguardava com un broquell no hagués cohibit l'espectador i tibat les regnes de sa innoble cobdícia de filibuster.

Equivalent:








Font: Adán Buenosayres (Buenos Aires, 1948) de Leopoldo Marechal.

4 comentaris:

Galderich ha dit...

Valga'm Déu, quin escàndol de pàgina. Entre els comunistes i aquests on anirem a parar?
Jo em pensava que aquesta pàgina era seriosa...

marc ha dit...

La degradació més absoluta, l'agonia del desesperat.

Anònim ha dit...

Però què dieu?, la pàgina és més que seriosa. El sexe amb classe és molt difícil d'exposar en un blog, relat, fotos, etc! i vosaltres de classe en teniu moltíssima. No sou barroers!
(I això que sou quatre homes... ju, ju)

Sou uns artistassos!

:)

Allau ha dit...

Per ser la setmana del marro, la censura dels mugrons em sembla exageradament cautelosa. No sabeu que si no es mostren pèls púbics no és pornografia?