divendres, 3 d’abril del 2009

Quan els nostres esclaus sàpiguen llegir, ja no seran els nostres esclaus

Autor: Decimus Iunius Iuvenalis, "Juvenal" (Aquino, 47 - Roma?, 127), poeta satíric romà.

Equivalent: Cuando nuestros esclavos sepan leer, ya no serán nuestros esclavos [ES].

Font: Llegida a Bibliophrasis, llibret que recull citacions bibliòfiles editat pel Gremi de Llibreters de Barcelona amb motiu de la 7a Fira del llibre d'ocasió antic i modern (1958).

9 comentaris:

Puigmalet ha dit...

jua jua jua! Marxo cap a la muntanya i no veuré els propers canvis, cagonlaseu... Confio que seràs benèvol amb mi, estupend: recorda que el Davit fa nudisme i que jo vaig amb trajo de bany llarg i de ratlles i amb carbassetes de flotadors.

Marta ha dit...

aquest del banyador verd és el Pamies? caram, que sexi i atrevit!!!

martona

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

No cola, muntanyenc: que tothom sap que sóc ros, naturista, més alt que tu, més guapot que tu i no faig votar tota la meva classe com fa el potablava.

Allau ha dit...

Entre la referència als esclaus i l'enquesta, això ja comença a semblar una casa de cites! Però jo no votaré fins que no em presentin totes les etxures candidates.

Anònim ha dit...

Què són aquestes votacions?
sou vosaltres en banyador?

Uhummm

que macoos!!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Marc, diu la meva dona que estem perdent prestigi... Gairebé dos anys de bona feinallençades per la borda. Ai!!, em sembla que això és el virus de la Base de badades. :-)

Assumpta ha dit...

A mi en Puigmalet em va dir que aquest era el seu "blog seriós" (bé, va dir bloC, però això tampoc té massa importància ara) :-))

Anònim ha dit...

Pamies, diga-li a la teva dona que no perdeu prestigi. Al contrari, teniu sentit de l'humor que allarga la vida. Ja heu rigut el quart d'hora mínim saludable d'avui?
La feina feta, és aquí, en aquest blog meravellós. Sou grans persones. Feu coses interessants i a sobre sou simpàtics!
De tant en tant, s'han de fer coses d'aquestes!, que et facin riure, s'agraeix molt. Gràcies per tot el que és seriós i lúcid i per l'humor empeltat, tot en un còctel insuperable: diccitionari.

:)

Anònim ha dit...

Quant les coses son obvies i clares no cal fer votacions. Es clar i notori que en Parèmies es el REI ... i això que a la foto no han tret el seu millor perfil.

Cal cercar un foto que capti tota la seva saviesa i profunditat per quant el facin català de l'any més tard Creu Sant Jordi.


I que consti que sóc objectiva i imparcial.

Salutacions
Cristina

Pd: Helena, et faig cas, al final he votat :.)