dijous, 31 de gener de 2013

Què significa no saber quina relació vols tenir amb una persona? Les coses són blanques o negres. Els dubtes són encreuaments de camins per decidir quina direcció prendre. No s’hi pot romandre perquè seran la teva tomba


Autor: Pius Alibek Hermez (Ainkawa, Kurdistan iraquià, 1955), filòleg, escriptor i restaurador iraquià. [Segons la Viquipèdia, "des del 1997 regenta el popular restaurant Mesopotàmia, especialitzat en cuina de l'Iraq, al carrer de Verdi."]Font: Arrels nòmades. Barcelona: La Campana, 2010, p. 239. Vist al bloc Kika's log.

 
Citació més llarga: No entenia com es podia dubtar si estaves enamorat d’una persona o no. A més, si t’enamores i les circumstàncies t’ho permeten, alimentes aquest amor i lluites fins al final, i si no t’ho permeten no el revifes i continues fent la teva vida, tret que aspiris a convertir-te en poeta romàntic. Què significa no saber quina relació vols tenir amb una persona? Les coses són blanques o negres. Els dubtes són encreuaments de camins per decidir quina direcció prendre. No s’hi pot romandre perquè seran la teva tomba.