dimecres, 30 de gener del 2013

Si hom vol que els homes tinguin la verga en erecció, [cal] prendre una lliura de suc de pastanaga, tres unces d’oli de mostassa i cinc unces d’oli de formigues. Barrejar i després friccionar el penis tres hores abans de colgar amb una dona. En acabat, havent fet l’amor, rentar el penis amb aigua calenta, si no la verga es queda en erecció



Autor: Anònim.

Font:
Mirall del fotre. Barcelona: Ed. Columna, 1996. Vist a "Literatura 'porca', una pinzellada", de Jaume Farrés i Cobelta (Revista d'Igualada, núm. 17, setembre de 2004).

Nota: El mateix Farrés diu: "Val la pena fer referència també a un tractat de consells mèdico-sexuals del segle XIV, possiblement una traducció o adaptació d’un original àrab, que porta per títol Speculum al foder, que traduït vol dir Mirall del fotre. Ha estat molt poc divulgat i algú l’ha qualificat del Kamasutra català. No va adreçat als metges sinó a un públic ampli. El gruix del llibre es dedica a explicar, sense vergonyes, l’execució correcta de l’acte sexual. Entre els molts consells que dóna n’he triat un de molt útil per als mascles que serveix per resoldre problemes de verticalitat viril."