dijous, 7 de març del 2013

Si Mas vol aconseguir la independència de Catalunya haurà de convertir-se en un capitost i aixecar-se com Franco. Seria exactament el mateix cop d'Estat que ell sortís amb les urnes al carrer per celebrar un referèndum il·legal que la idea del Milans del Bosch de treure els tancs a passejar


Nota: Citació demanada pel Víctor Pàmies, que consti. Em sembla una bona mostra del ressentiment del personatge (de l'altre, eh?).

Autor:
Salvador Sostres i Tarrida (Barcelona, 1975), escriptor i periodista. 

Citació una mica més llarga: Se puede considerar que la Constitución trata de un modo injusto a Cataluña, pero "es" la democracia porque una inmensa mayoría de catalanes la votó, y en cambio saltársela es dar un golpe a la "voluntad de un pueblo" que clarísimamente votó cuando fue consultado, y clarísimamente aceptó las normas y el modo de cambiarlas.
Si Mas quiere lograr la independencia de Cataluña tendrá que convertirse en un caudillo y levantarse como Franco. Sería exactamente el mismo golpe de Estado que él saliera con las urnas a la calle para celebrar un referendo ilegal que la ocurrencia del Milans del Bosch de sacar los tanques a pasear. 

Font: De l'article "Un golpe de Estado" (Guantánamo, El Mundo, 05/03/2013).



3 comentaris:

Sergi ha dit...

Aquí es demostren les conviccions democràtiques d'aquests personatges per a qui seria el mateix provocar un canvi amb les urnes que amb els tancs.

reflexions en català ha dit...

Sí, un bon exemple.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Avui peques doblement, Marc: per llegir aquest pelacanyes i per llegir l'Immunde. Ecs!